Brynäs IF

715557 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2088080

Sv: A propósito de nada
Peja: ser ju bra ut vilka som kontrakt som går ut, ser ut dom Sundlöv har alla möjligheter att ställa ett bra lag på isen nästa år. ser helst att ingen av dessa förlängs, skulle vara Jaedon då om han fortsätter som han börjat säsongen och han är beredd att gå ner lite i lön.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Dallemas: Ja, det är till stora delar "rätt" kontrakt som går ut i Brynäs efter den här säsongen. Vi får väl se hur säsongen artar sig, det skulle ju vara grymt kul om typ Birgersson tar ytterligare kliv i sin utveckling och spelar till sig ett nytt kontrakt, men han är inte där än.

Blir även spännande att se vad som händer med AHL, många verkar tro att den här säsongen kommer att ställas in och det lär ju få konsekvenser över nästa säsong också. Det blir säkert spel 21/22 men vilka löner kommer att erbjudas där? Det kanske kommer finnas en mycket bättre spelarpool att värva från för SHL-klubbarna.

Det viktiga för Brynäs kommer att bli att få in fler spelare som kan åstadkomma något med pucken och samtidigt föryngra laget. William Wallinder i MODO är en given kandidat, men han är nog eftertraktad i hela SHL.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Dallemas:
Damerna travar på, ny vinst,
Kommentera