Brynäs IF

582214 inlägg · 7806 ämnen

Inlägg #2091888

Sv: A propósito de nada
Blå grottan: Men fokusera på DET ordvalet...

Jag har känslan av att man har en inbyggd loosermentalitet... Jag menar det verkligen. Man har väldigt lätt för att vika ned sig och det för med sig otur, snedstudsar och domartabbar i motståndarfavör. Det är ingen slump. Klubben som tidigare hade tidernas största vinnarmentalitet har lagt på sig en loosermentalitet. Jag hoppas Peter kan tvätta bort den över tid. Bulan gjorde det för en kort stund. Oken på axlarna verkar ha allt tyngre tryckfärg år för år...
+5
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
bradberry: Jag tror inte ett smack på det där med losermentalitet - Vad menar du egentligen? Att laget viker ner sig med flit? Äsch.. Ledningen har de senaste åren satsat på fel sportchefer som gjort flera dåliga värvningar och satsat på fel tränare. Om vi under de senaste 10 åren hade haft en sportchef värd namnet och en topptränare, hade vi varit ett stabilt topp 4 lag. Att de började små-ignorera juniorerna under Bengans tid lider vi också av än.
+1
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry: Tror det också. Man kanske pratar om att steppa upp och vara bättre, men jag tror nivån på daglig basis är för låg om man skulle jämföra med andra lag. Det är uppenbart att något är väldigt galet i föreningen.
Kommentera