Brynäs IF

714121 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2092132

Sv: A propósito de nada
magr: Jag tycker inte att Rödin bör bli avstängd. Det är en ganska normal situation där han ämnar att markera sin närvaro, men eftersom HV-spelaren är så låg blir det en grej. Tycker det är mer som när man råkar göra en high-stick på en låg spelare än en ful crosschecking.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Egentligen tycker jag att de borde ta bort crosscheckingar helt från hockeyn men som bedömningarna varit så borde det inte bli avstängning. Hade Rödin fått en tvåa så hade det nog stannat där men nu med Brynäs flyt så blir det nog en match för detta tyvärr.
Riktigt onödigt i alla fall.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Jag håller med, men det går ju inte förneka att hade han ansträngt sig kunde kan släppa förbi spelaren. Men jag ser den inte heller som speciellt allvarlig, men disciplinnämnden dömer ju hårt på våld riktat mot huvudet så det blir nog ett par matcher minst.

Men jag tycker man pratar för lite om uppsåt, i det här fallet är det något som händer oplanerat i stunden. Det är ju inget överfall. Hade klubban riktats fem centimeter lägre hade det som värst varit en interference.
Kommentera