Brynäs IF

713385 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2128260

Sv: Brynäs-Skellefteå sextonde januari
Axle San: Anmärkningsvärt att Alcén fortfarande är extraforward och att Birgersson (som var på läktaren) förra matchen går in före honom. Förra matchen var Alcén alltså bara med tack vare att tränarna tycker att han ska spela boxplay. Egentligen anser dom att Birgersson är den bättre spelaren. Då undrar jag följande: Vad ser tränarna i Alcén som gör honom till en bra bp-spelare? Jag ser verkligen inte den storheten hos honom. Och att han numera dessutom ska in och lira bp när han är helt ouppvärmd då han inte får spela 5v5...
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Brynäs-Skellefteå sextonde januari
Skrubben: Ja, verkligheten är ifatt Alcén nu. Med en tränare utifrån och en statistiker som mäter hard facts är det omöjligt att argumentera för fortsatt istid. Nu konkurrerar han egentligen bara med unga spelare på rookiekontrakt, och det säger ju ganska mycket om hans konkurrenskraft i truppen.

Men det som gjorde att hans istid minskade drastiskt i 5mot5 var ju efterslängen som han gjorde för några matcher sedan. Efter den onödiga utvisningen minskade PA istiden direkt. I början av säsongen var ju de onödiga utvisningarna för många för att PA skulle kunna bänka spelare som blev utvisade, men nu är det möjligt. Särskilt när det är utfyllnadskillarna som tar utvisningarna.
Låst ämne