Brynäs IF

705140 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2131256

Sv: Brynäs - Örebro nittonde i första tjugotjugoett
Axle San: Om man ska tro vad som skrivs så har han ju inte fått frågan än så det är ingen som väntar på svar.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Örebro nittonde i första tjugotjugoett
Tror nog man dels måste landa efter gårdagen och sedan avvakta säsongen innan man säger något om Sundlöv. Som det varit tidigare är det ett givet nej. Men utifrån nya arbetssätt så kanske rollen som sportchef inte är lika avgörande på valet av spelare, men då är det ju givetvis viktigt med någon som har kontakter och bra relationer. oavsett bör man nog invänta allt som händer nu.

Sen måste jag säga att gårdagen var det bästa som kunde hända. Som alla varit inne på helt klart bästa matchen och det var magiskt hur vi spelade sista fem minutrarna. att vi kunde vinna en tight match där vi var bättre kommer ge oss hur mycket självförtroende som helst. tidigare har vi ju haft en tendens att förlora dessa och när vi vunnit har matcherna lite turligt runnit iväg från oss. mentalt viktigt!

Givetvis behöver man en leading line och spetsspelare. för vem ska då i långa loppet avgöra? bara se till oss och de gånger vi gått långt. Silfverberg, Järnkrok och co samt Clark och Lindblom etc.
problemet vi haft senare år är ju att vi antingen lagt fööör mycket pengar på att försöka hitta dessa spelare, och sedan misslyckats. samt/alternaitvt varit bedrövligt dåliga på att hitta rätt rollspelare. känns inte som vi haft någon plan överhuvudtaget. det är jag dock övertygade om att vi har nu. så klarar vi bara denna jäkla säsong så tror jag nog vi ska kunna vända detta!

Sen angående Rödin och Scott hit och dit. jag tycker inte man ska underskatta deras betydelse, framförallt inte med vad jag skrev ovan, men man ska inte överskatta den heller. för ärligt. hur dominanta har de varit? Scott hade redan innan igår missat halva säsongen. så i det korta perspektivet är de inte säkert att vi kommer missa dem. Framförallt då vi nu fått in Palve som gav ett positivt intryck ändå, samt att vi om det verkligen behövs kan ta in någon till. Hade de dock varit i toppform hela året och öst in poäng likt Kellman-femman, ja då hade vi nog lidit mer av detta.

Tycker tom att Danielsson såg sugen ut igår, något jag inte sett på år.

Går det att nog understryka vikten av nästa match :)

Nä nu blir det lite sponsring!
Låst ämne