Brynäs IF

713841 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2134150

Sv: A propósito de nada
Nu tycker jag paniken är överdriven i nuläget. Känslan är att spelet och tron på ett arbetssätt börjar sätta sig i gruppen och det är a och o oavsett spelare. Det gör att vi kan flytta runt och ersätta de flesta spelarna, som i flera fall även lyft sig.

Givetvis är det inte optimalt, och framförallt avsaknaden av Billins som varit hänförare där bak, känns tråkig. Förhoppningsvis är det som sagt något lättare och missar han en vecka så klarar vi det.

Jag tycker vi visat att vi har ett grymt lag på G och en enorm bredd. Förhoppningsvis har de senaste resultaten och spelet gjort att spelare nu ser framemot att kunna prestera och att exempelvis Björk och Hedberg som är spelförare tar för sig.

Jag hoppas man går in i morgon med positiv energi, för det tycker jag man verkligen gjort sig förtjänt av. Om det är några som har ärtlungor och stel-handleder så är det LHC.

Tycker inte alls det är samma ödesmatch som senast lagen möttes. och även om vi saknar några av våra nyckelspelare så tycker jag man som jag tagit stora steg sedan dess och bör ha grymt självförtroende oavsett vilka som spelar!

Största nyckel är som vanligt att Ersson kommer upp i nivå. Hoppas även vi kunnat gnugga lite PP så vi kan höja oss flera snäpp där.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Supportern: Fast matchen är sjukt viktig... Men det är en annan prägel på den än senast. Sist spelade vi för att ta ikapp dem och inte halka av.... Nu spelar vi för att hänga av dem och ta fäste uppåt. En riktig sexpoängsmatch! Tre poäng o de ska mkt till att de jagar ikapp oss... Tre pinnar till dem å de tar kliv ikapp..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Supportern: Det ser ut som att juniorbacken får sin första match nu om både Billins och Ingman är borta. Han verkar förresten ha bestämt sig för att stanna i Sverige oavsett om juniorligan i Kanada drar igång.
Kommentera