Brynäs IF

575039 inlägg · 7784 ämnen

Inlägg #2134875

Sv: A propósito de nada
Brooklyn forever:
I nästa match hoppas jag Peter match coachar mycket mera än han hittills gjort under årets säsong!!!!!!

Samsung?? När kommer nyförvärvet?? Ny vecka och inget har vi hört... jag personligen tycker inte att du ska sprida innan du har grund. Det kan ju isf alla här på HS göra.

Vi behöver att Pilö stannar säsongen ut plus en spetsforward som kan göra mål!! Ska det vara så jävla svårt för Sundlöv att hitta nån????

Nästa match hoppas jag laget ser ut såhär:
Andrén (Ersson)

Björk - Pilö
Nyberg - Berglund
Andersén - Ingman
Hedberg

Berglund - Ölund - Danielsson
Descheneau - Sallinen - Kvist
Molin - Palve - Harper
Gunler - Pettersson - Mannberg
Birgersson
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
pettisbif2.0:
Jag har förklarat 1000gånger om vad jag fick för info men det verkar inte gå in.
Som jag skrivit så berätta han även att Molin var värre skadad än vad dom gått ut med och ingen dag till dag. Och när spela han senast? 2 veckor sen? 2veckor är inte dag till dag.
Samma informatör som gav mig denna som senare visa sig vara dechanue. Svårt att skjuta från höften och "gissa" att en Nordamerikan från del är helt klar som gjort mycket mål och som aldrig spelat i shl före.
Så lägg ner barnrumpefasonerna.
+2
Kommentera

Sv: A propósito de nada
pettisbif2.0: Hur fan har du mage att hacka på Sundlöv när han på mindre än 24 timmar efter skadorna på Scott och Billins skrapar fram Oula Palve och Lukas Pilö?

Harper spelar nästa omgång och Molin knackar på dörren för en comeback. Ger en helt annan dimension i laget så jag tror att Sundlöv sitter ganska bekvämt i båten.
+4
Kommentera

Sv: A propósito de nada
pettisbif2.0: Detta eviga jävla hackande på folk som så uppenbart har insyn i föreningen börjar bli riktigt tröttsamt. Det finns ingen anledning att ta ut din frustration på folk som bara vill skapa underlag för diskussion kring Brynäs och värvningarna. Samsung har haft rätt flera gånger och känner bevisligen någon inom föreningen, men kan givetvis inte svara på hur, var, vem och när i detalj.

Lägg ner det. Var glad att någon ens ger fan i att dela med sig av sina nyheter och rykten. Vad fan vore detta forum utan det?
+15
Kommentera

Sv: A propósito de nada
pettisbif2.0: Frågan är väl om inte både Pilö och Örebro hellre ser att han spelar klart säsongen i Örebro med tanke på att dom antagligen siktar på att gå långt i slutspelet. Dom kommer att behöva bredd för att klara det. Att dom låter Pilö spela sig i form några matcher i Brynäs behöver inte betyda att dom är beredda att släppa honom, men jag vore också positiv till en värvning. Det är precis den typen av spelskickliga och utvecklingsbara backar som man ska satsa på.
+2
Kommentera

Sv: A propósito de nada
pettisbif2.0: Fy fan va lågt av dig! Så tydligt att det bara skriker besvikelse hos dig och att kvällens resultat nu gör att du öser en skopa över Samsung...

Han har väl för i helvete inte hävdat att något är klart eller att någon viss spelare är klar, som t.ex. nån femfemma hävdade Bud Holloway var för några år sedan...

Han har sagt att det jobbas på nyförvärv, att man var med och hörde sig för om Lash samt att man från brynäshåll ligger på sponsorer för att om möjligt få loss medel... Å du får det till att han mer eller mindre lovat ett nyförvärv. Med din retorik framkallar vi på sikt en kultur där ingen yppar ett knyst innan affären är klar. Är det så vi vill ha det?

Dåligt!
+13
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Inte alltid man håller med Wikegård - Men här gör jag det.
+4
Kommentera