Brynäs IF

713507 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2138308

Sv: A propósito de nada
Huge: Ett par raka frågor till dig -

Fråga 1:
Anser du att Brynäs med fjärde högst spelarbudget i hela SHL har gjort en bra och gediget jobb med lag och tränare?

Fråga 2:
Anser du fortfarande att det är "kunniga yrkesmänniskor" som format det här laget?

Förresten så finns det även en skala inom begreppet "kunniga yrkesmänniskor" - Man kan vara "ok" eller "toppklass" inom ett yrke.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Blå grottan: "Anser du att Brynäs med fjärde högst spelarbudget i hela SHL har gjort en bra och gediget jobb med lag och tränare?"

Jag känner inte till vilka förutsättningar som ansvariga har eller har haft när dom gör sitt jobb med lag och tränare, därför vill jag heller inte betygsätta jobbet utifrån rena gissningar om dessa förutsättningar och som oinsatt; oerfaren och okunnig soffcoach.
Jag kan dock göra en bedömning den här säsongen utifrån förutsättningarna med de förväntade svårigheterna kring det nya spelsättets införande och de osannolika långtidsskador vi fått på bärande spelare.
Utifrån detta tycker jag att man gjort ett fullt godkänt jobb med både lag och tränare, trots att det känns orättvist att göra nån vettig bedömning efter 3/4 dels säsong när man från start förmodligen har förväntat sig att hela processen skulle komma att ta längre tid än så att genomföra.

"Anser du fortfarande att det är "kunniga yrkesmänniskor" som format det här laget?"

Absolut.
Dom skulle inte ha fått chansen att forma laget om dom varit nån av de okunniga, oerfarna och oinsatta läktarcoacher som häckar härinne.
Att dom sen kan misslyckas ibland pga omständigheter som dom rimligtvis inte kan kontrollera själva eller borde ha insett när besluten tas, verkar vara saker som en random sofftyckare helt eller delvis bortser ifrån när man gör sina soffbedömningar.
Kommentera