Brynäs IF

715476 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2138779

Sv: A propósito de nada
bradberry: Alltså...jag lägger in ett litet citat så får ni fundera själva om Sundlöv är kritisk:
"
Vad pekar du på från den eran som måste in in dagens Brynäs?

– Kontinuitet och att det fanns oerhört många människor med kompetens. Alla villa göra Brynäs till något bra. Vi enades kring något. Alla, oavsett marknad, sporten, restaurangen, ställde upp för föreningen. Vi hade diskussioner innanför väggarna men när vi klev ut från det rummet var vi överens om vart vi skulle. Vi hade väldigt få ledare som slutade under den tiden också.

Behöver ni utvärdera era ledare på junior- dam-, och herrsidan på nytt? För att säkerställa att ni har rätt kompetens i alla led.

– Vi behöver se över allt. Det är inte säkert att det är fel människor i föreningen, men Brynäs måste bestämma sig för något. Det här gör vi. Det här står vi för. Vi måste bygga från grunden och vi kan inte ha en upp-och-nedvänd pyramid.

När du pratar om att Brynäs måste bestämma sig är det väldigt svävande. I slutändan menar du att det här ligger styrelsens bord.

– I slutändan är det styrelsen som anlitar en klubbdirektör, som får ett uppdrag att förädla Brynäs inom de här ramarna. Sedan tar klubbdirektören det vidare genom att sätta en organisation för det. Hur varje del – marknad, restaurang, sporten och ”en bra start” – ska fylla sin funktion. Men ja, till syvende och sist måste styrelsen bestämma vilka personer som är rätt för Brynäs IF. De bestämmer riktning. "
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Axle San: Utan att ha läst hela artikeln, så låter det onekligen inte bra, många frågor. Om Campese bara en snackpelle utan att kunna omvandla orden till handling, så är vi riktigt illa ute.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Axle San: Sundlöv kanske vill bli klubbdirektör?
Kommentera