Brynäs IF

714000 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2149931

Sv: A propósito de nada
Charles:

Får Oskarshamn in honom och vi slutar lottlösa är det ett sånt jäkla underbetyg för Brynäs. Ett helt skadefritt Oskarshamn har redan värvat två bra forwards och en bra back under det här fönstret, hv vaskade fram en hel VM-kedja och Malmö, Djurgården och LHC lyckades också landa spelare som förstärkte laget.

Detta kan kosta oss SHL-platsen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Ja till exempel Malmös värvningar har ju blivit oerhörda succéer...🤷‍♂️ Herregud! Vilket jävla liv det hade blivit om Sundlöv värvat såna kalkoner....

Nyans nu för fan...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg:

Dessutom nya skador på Andersen, Danielsson, Berglund och Sallinen som är hemma med barn!?

Det är liksom alltid tunga spelare som är skadad för Brynäs och de kommer alltid i klasar. Vad fan är det här!?

Jag är helt emot att kasta pengar i sjön som Modo gör just nu till exempel. De har väl värvat typ 6 spelare senaste veckan trots att det knappast kan vara realistiskt för dem att hamna i slutspel eller kval.

Men vi är i en kamp att undvika kval och ligger samtidigt i slutspel enligt snittabellen. Och vi har samlat ihop en miljon. Ändå ingenting.

Det är sannerligen viktiga matcher för Brynäs den här veckan. Imorgon blir de ju förlust såklart men förlorar man även på torsdag och lördag... ja, då kan vi ställa in oss på kval.
Kommentera