Brynäs IF

710603 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2150040

Sv: A propósito de nada
Antingen så anser Brynäs att Lipon, en KHL-forward som är igång och spelar och har bra/helt okej poängsnitt inte tillför något. Eller så är Oskarshamn mer attraktivt att gå till. Oavsett alternativ så blir jag bedrövad ta mig fan.

Kan bara hoppas att Brynäs vet vad de gör.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Davey85: Jag håller med dig, det är konstigt.
Känslan är att Sundlöv har kontakter och får listor på lediga spelare och fokuserar sin scouting på och kring dessa betydligt mer än leta diamanter på sidogatorna då många av dessa bara leder till soptunnor i slutet av återvändsgränder.
..och därför så kommer inga överraskningar utöver de som publikt är på marknaden eller vill lämna pga lite istid eller liknande.
Eller så är det så att man inte vill hit och sundlöv lutar sig bakåt och hoppas på scott och Rödin.

Man kan sitta i kvicksanden och sprattla sig upp, eller metodisk försöka ha ett verktyg för att komma upp. Vilket som kan du drunkna om du inte har förutsättningarna att utföra din strategi i tid. Det är brynäs för mig, Allt sker för sent. Komplementvärvningar, reaktioner och slutsatser osv osv.
Dacke säger ju att det har pågått en längre tid - varför agera just nu då det är den absolut sämsta tidpunkten. Bygget för nästa säsong, avrundningen av denna, sponsorer, allt står nu på sin spets.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Davey85: Lipton skulle enkelt platsa i Brynäs förstakedja ikväll.

Tro om Dackes utspel igår gjorde att Brnäs blev mindre attraktiva på marknaden i går eller mer attraktiva? Jag tycker att han nu bör sparkas all långt ifrån Brynäs IF.
Kommentera