Brynäs IF

705152 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2152693

Sv: A propósito de nada
Skrubben: med Olesen in och de forwards ni har på kontrakt är det väl i princip fullt. 1-2 billiga forwards kanske det finns plats för i truppen både numerärt och ekonomiskt. Ni skulle behöva bryta några kontrakt men lär väl inte vara det lättaste i dessa tider. Stor risk att ni får ta den största kostnaden själva.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
majk: Ja jag ser tyvärr väldigt mörkt även på nästa säsong. Om vi nu håller oss kvar, så har prestationen varit likvärdig med några av SHL:s absolut sämsta lag senaste säsongerna, Karlskrona och Oskarshamn (förra säsongen). Vi har 17 spelare i dagens trupp med kontrakt så någon större ombyggnation är inte att tala om. I normala fall hade väl en rimlig analys varit att andra säsongen med en ny ledarstab borde leda till bättre resultat, men med tanke på hur bottenlöst uselt det varit denna säsong och att han som bär laget (Ersson) förmodligen lämnar så har jag väldigt svårt att komma på argument som talar för oss nästa säsong.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
majk: Det bör vara möjligt att bryta några, Mannberg och Pettersson skulle säkert vara intressanta för Luleå/SAIK eller Löven om de skulle gå upp.

Alcen vore rent nödvändig, men ingen kommer nudda det kontraktet.
Kommentera