Brynäs IF

713137 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2153327

Sv: A propósito de nada
mk: Malmö hade en rejäl dipp efter deras förra Corona avbrott och beroende på tabelläget när de får spela igen så kan det bli väldigt tungt för dem. står fortfarande för att nedflyttning borde ha tagits bort innan denna säsong startades.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Charles: Vi kan glömma att ta upp den diskussionen igen då sportslig rättvisa inte är prio hos SHL. Oavsett vilka som åker ner i år så kommer jag att känna starkt med den drabbade klubben och den kalla behandlingen från SHL. (Jag hoppas bara att det inte blir Brynäs..)

"Patrik Sylvegård är djupt bekymrad.
– Nu är det inte längre sportsligt rättvist, säger klubbens vd och sportchef."

"– Allting blir så himla osäkert, vi vet ju inte vad som händer. Vi skulle ha matcher tisdag, torsdag och lördag den här veckan, två är inställda, kan vi spela på lördag utan att ha kunnat tränat? Allt blir till sist så himla osportsligt, säger Michael Campese."

"Om Brynäs ska spela tre, kanske fyra matcher i veckan här framöver, är det verkligen sportslig rättvisa att få ett så komprimerat spelschema? Att knappt hinna träna mellan matcherna.

– Sporten är aldrig helt rättvis. När det gäller haltande tabell, ojämn matchrytm eller väldigt hård belastning under ett antal veckor, så är det parametrar man får ta in i bedömningen ihop med hockeyförbundet.

– Återigen, vi utgår från schemat som finns just nu. Det är inte helt säkert att det kommer se ut så framöver. Vi är fullt medvetna om den situation Brynäs befinner sig i." SHL:s sportchef Johan Hemlin
Kommentera