Brynäs IF

711072 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2153389

Sv: A propósito de nada
Goon: visst är det så att de som spelar BP får sämre stats. Men om man tittar på de andra lagen så är det inget av lagen som har så stor andel spelare med så låg corsi.
Sedan har de väl sagt att de skall skjut när det har bra läge. Så det skulle vara intressant att se corsi från slottet!
Men tror man även skulle börja skjuta lite mer i sämre läge för retur och inte bli så förutsägbara. Och chanspuckar trillar titt som tätt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Carlo: Inte corsi i slottet men antal skott i slottet för er är 783-897. Ni släpper till överlägset flest trots att ni har färre matcher än de flesta lagen(vi suger också på det, näst sämst).
Alltså skott i slottet alla situationer och endast skott på mål så är era siffror 46,6%. Bättre än corsin men ändå sugiga siffror där också.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Carlo: här borde man kunna använda lite olika taktik. Framförallt lina 3 och 4 borde skjuta på allt som rör sig och driva mål.

Jag tycker dock att vi verkar mer skottbenägn än tidigare. Dock var det tråkigt att se Harper i flera bra pp lägen söka omöjliga pass till Danielsson. Han och Danielsson bör ju nyoa på allt med trafik, vilket Danielsson gjorde och fick mål.

Du gör inga mål på skott du inte skjuter.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Carlo: Och för att inte prata om vart på mål skotten kommer. Upplever att väldigt många skott är målvaktsvänliga. Mitt i mål och lågt. Då är det lättjobbat för målvakt och försvar.
Kommentera