Brynäs IF

713406 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2153800

Sv: A propósito de nada
Goon: Det man kan dra slutsatser när spelare ar så hög utdelning på skotten är att de inte kommer hålla samma höga andel mål över tid. Molin hr gjort hälften av sina mål i PP. Där kommer han förmodligen till vassare lägen än i 5vs5 så en anledning till att han gör så många mål i förhållande till skott. Men svårt att se att Molin fortsätter med samma höga utdelning. Birgersson har endast skjutit 10 skott på mål under säsongen så oerhört liten sample size.

Jag ser gärna forwards som skjuter mycket säsong efter säsong och att man inte förlitar sig på att spelaren måste vara effektiv. Spelare som Möller, Lindström, Zaar och Gynge ligger nästan alltid högt i antal skott och gör oftast mycket mål säsong efter säsong men har väl egentligen inte så bra utdelning. Sällan man ser spelare ligga över 20% och göra mycket mål flera säsonger i rad. En spelare som Ryfors i år tror jag skulle få svårt att upprepa årets målproduktion igen till exempel.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
majk: lite av det jag menade, man kan vända och vrida på statistik och få olika aspekter på det. Håller med dig, jag är helt "för" mer skott totalt sett men det får inte kastas iväg puckar på mål bara för att.
Kommentera