Brynäs IF

713960 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2159011

Sv: Rödin
pettisbif2.0: Patetiskt att läsa detta på GD:s blogg:

”Frågade PA om varför Bertilsson är i första PP och Billins i andra. Fick ett långt svar runt det där kontentan och slutsatsen var att "lika barn leka bäst". Det vill säga tex Anton och Bertilsson har spelat tillsammans och känt varandra i många år.”

Låter som en dagisverksamhet i mina öron. Berra håller inte i PP1 i SHL, punkt slut.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Rödin
Skrubben: Dessutom innebär Bertilssons istid i powerplay att han antagligen är den enda spelaren som kommer att matchas i samtliga spelformer. Det känns inte heller så genomtänkt i och med att Bertil har en gedigen skadehistorik och spelschemat kommer att vara tuffare än någonsin nu. Det hade varit en logisk matchning om Bertil varit klasser bättre än övriga PP-alternativ, men så är det ju inte.
Låst ämne

Sv: Rödin
Skrubben: Ja PA vet väl bäst men Bertil i första pp??? In med Billins där och byt Harper mot Emil Molin. Den sistnämnde hör till seriens bästa playmakers i pp men får inte plats i två pp i Brynäs och verkar vara utanför fyra femmor... Trist...
Låst ämne

Sv: Rödin
Skrubben: tycker oxå se är sjukt att inte Billins spelar i första PP
Låst ämne

Sv: Rödin
Tycker Bertilsson gjorde det rätt bra i början på serien i 5 mot 4, då inte alla fanns tillgängliga. Det enda som funkade då i början på serien var väl 5 mot 4.
Låst ämne