Brynäs IF

709939 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2159675

Sv: Rödin
bradberry: Har fortfarande svårt för att det ska ta över 25 matcher innan försvarspelet börjar sätta sig, särskilt när man jämför med andra lag som är på första året av sina nya tränare.
Sen finns det ändå en liten poäng över att Scott och Rödin har missat många matcher, klart det påverkar även om det inte är hela förklaringen. Min oro är snarare hur detta ska undvikas i framtiden, många av nyckelspelarna har ofta skadeproblem. Hoppet får läggas på att man ändrar riktning och faktiskt värvar spelare som kan utvecklas till nyckelspelare istället för den utfyllnad vi har idag.

Sen tror jag ingen gillar den här pay-to-win modellen som han lyfter för uppflyttning, det funkar inte i Sverige.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Rödin
Lemp: Väldigt dålig borförklaring av Peter. ”SHL handlar mycket om att ha sina toppspelare hela”, säger han. Att det skulle vara där det har fallerat denna säsong, hade dom varit hela hade allt varit frid och fröjd alltså?

Jag skulle snarare vilja vända på hans resonemang. Vi har överpresterat resultatmässigt sett till den faktiska prestationen. Med ett ”normalt” målvaktsspel hade vi legat dyngsist och varit klara för kvalspel sedan länge.
Låst ämne

Sv: Rödin
Lemp: Man kan väl se lite samma utveckling som Robert Ohlson hade i DIF.
Dif spelade ju skitdåligt säkert fram till jul, innan det blev bättre.
Lägg till att AR inte fick nån försäsong och GS få matcher.
Lagets kvalité..
Jag är mer eller mindre övertygad att PA och VS är bra för Brynäs över tid.

FORZA BRYNÄS❤❤❤
Låst ämne

Sv: Rödin
Lemp: Ett problem som jag ser det är det hackiga spelschemat, som vi alla Brynäsare väl känner till nu ;)
Du kan träna och åter träna på hur du vill spela men det stora testet och möjligheten till analys kommer vid matcher då tränarna får en klar(?) bild av vart vi är i processen, vart ligger förbättringspotentialen och vad är det som sitter.
Låst ämne