Brynäs IF

713011 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2159816

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Jag tror att det är en tidsfråga innan SHL kommer att bli en proffsliga där man köper en plats. Sedan kommer det finnas en räcka av serier från blåbärsligan upp till Div 1(HA) där majoriteten av spelarna och personalen är halvproffs/hobbyverksamhet. Dessa ligor kommer att ha ”romantiska” folkhems-upp/nedflyttningar för den som åtrår detta. Förmodligen kommer tidningen Buster att vara huvudsponsor... 🙂

Funkar inte längre att köra en dyr proffsliga som SHL i konkurrens med omvärlden med risk för omedelbar konkurs, personalavskedanden vid nedflyttning och samtidigt försöka sig på långsiktiga rebuilds och att våga slussa in ungdomar. SHL-verksamheterna har nu blivit alldeles för stora. Åshöjden är förlegad... Romantiken med upp/nedflyttning får de lägre divisionerna ta hand om.

Detta är min helt egna åsikt - inte någon ”vi tycker” eller ”man ska inte kunna” attityd vilken jag är allergisk mot.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: Med dessa argument så blir det ju helt obegripligt att inte Premier legue är en proffsliga som är stängd för ned och uppflyttning!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: Instämmer helt - det har blivit för mycket pengar inblandade. En tidsfråga innan SHL stängs.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: Håller med 100% Dock många som inte håller med oss. Men en sån liga behöver bli mycket större. Fler lag helt enkelt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: är helt enig mig med dig! Har haft den åsikten i 2-3 år.
Kommentera