Brynäs IF

713904 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2178493

Sv: A propósito de nada
Okej, häng med nu. Följande vet jag.
JB är rekryterad som sportchef. Det har varit på gång länge (veckor). Anledningen till att Nisse är med honom är mest troligt pga att de är polare privat genom att deras söner spelar i samma lag (Lidingö).
Troligen vill JB därför ha med honom som stöd.

JB blir säkert bra som sportchef med sitt enorma kontaktnät.

Följande spekulerar jag i. Nisse är bara tänkt som stöd under KS. Om han däremot visar sig bra, så kanske han får någon fortsatt roll? Vi har troligen inte fått någon namnkunnig tränare att ta självmordsuppdraget, därför är det naturligt att sportchefen kliver in.
Sedan är det nog så att man pratade med kaptenerna och dom har säkert sagt att det här grejar laget själva. Så JB och Nisse är bara moraliskt stöd.

Så coola ner några hekton, och kasta inte skit på JB och Nisse.

Media hugger givetvis på allt och vill skapa dramatik. Så klart vet dom också det jag skriver ovan, men det tjänar inte deras syften att gjuta olja på vågorna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Kung_Sjödin: Det är inte media som har skapat den här dramatiken. Det är Brynäs ledning som har gjort det. Peter Andersson sparkades i bussen, Stråhle fick inte ens besked om att han fått sparken. Det är ett extremt amatörbeteende från ledningen.

Jag tror stenhårt på Boumedienne som sportchef. Han har ett bra CV för den rollen. Perfekt med en NHL-scout. Hade varit bättre om han varit sportchef i några år också, men jag fattar att man inte blir sportchef i Almtuna eller dylikt om man har ett bra NHL-scoutjobb på bordet.

Det galna i sammanhanget är att kasta in två människor i båset som aldrig någonsin har coachat på den här nivån. Inte ens i närheten. Det finns hur många exempel som helst på bra spelare som har misslyckats totalt när de blivit tränare, och då har många ändå haft mycket mer tränarerfarenhet innan de ställt sig i ett SHL-bås.

Tror ärligt talat att kasta in två så oerfarna personer i båset inför ett kval saknar motstycke i modern hockeyhistoria. Jag kan i alla fall inte komma på något annat exempel - och det finns goda anledningar till att ingen annan har valt att göra så tidigare.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Kung_Sjödin: Intressanta spekulationer. Men du missuppfattar. Ingen här kastar väl skit på Nisse och Josef? Ironin riktas högre upp. Alla Brynäsare vill ju att JB/NE ska lyckas. Men vi är oroliga för att Lorentz/Campese tagit ännu ett beslut som de inte har kompetens för. De som kidnappat vår förening sedan 2018 har inte så mycket förtroende kvar liksom.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Kung_Sjödin: Du har antagligen rätt 👍😀

Det som irriterar mig mest just nu är nog att alla som länge och högtravande tjatat om dålig ledelse på lite svajig insyn visade sig ha rätt 🤣

JB verkar solid, så vi får tro på han, spelarna och den heliga anden
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Kung_Sjödin: ”Så coola ner några hekton, och kasta inte skit på JB och Nisse.”

Ingen har vad jag sett kastat skit på JB och Nisse här förutom då att någon inte gillar att de är djurgårdare och någon är ser för nisses attack på Silfverberg för 10-talet år sedan.
Kommentera