Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2178815

Sv: A propósito de nada
Mattson: Fast nej.
Frågan från Kronwall var ju om Sundlöv var informerad om sparkningen eller ej. www.facebook.com/watch/?v=261927025596107 ca 2:25 in i klippet. Läs artikeln sen. Tycker du det smset tyder på att Sundlöv varit uppdaterad på sparkningarna? Sen om Campese missuppfattade frågan eller ej vete fan (sett till hur svaret lät). Men jag tycker ingen skugga ska falla på Sundlöv för hans tillrättavisning. Däremot kanske det finns annat att klaga på när det gäller han, det har jag ingen åsikt om.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Campese är sig lik:

Staffan Kronwall frågar Campese om sundlöv inte vetat om situationen att tränarna ska kickas och campese besvarade frågan i C Mores studio:

” – Det håller jag faktiskt inte med om. Jag har själv skickat ett sms till både Micke och Peter, att jag ville träffa dem under söndag morgon för att diskutera den uppkomna situationen. Så, jag håller inte med om det.”

Vad fan är det Campese inte håller med om på en direkt fråga?
Skulle sundlöv vetat om kicken genom att gissa agendan på mötet från en tid i ett sms och att det kommit upp mer än spelsystemet enligt campese?

Skulle aldrig kunna jobba för en sådan extremt dålig och inkompetent chef.
Skicka han innan han hinner göra mer skada..

Var är revision som kan utkräva extra årsmöte, klart som fan att det är intern kritik om man ska gissa vad cheferna vill, utöver att satta mål behandlas som visioner osv osv.

Nä, nej till ansvarsfrihet vid årsmötet, ny styrelse och sedan riktat skadeståndsanspråk från nya organisationen mot styrelse och campese om vi åker ur!!!!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Bava: Campese duckade frågan och svarade istället att Sundlöv och Andersson blivit kallade till möte. Han sa aldrig att Sundlöv fått information om sparkningarna.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Bava: På fråga svarade ju Campese att han inte riktigt håller med då han kallat till ett möte söndag med Sundlöv och PA via SMS.
Ljuger nej
Kommentera