Brynäs IF

705116 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2179276

Sv: A propósito de nada
Det blåser verkligen om min kära klubb.. herregud. Man vet inte om man ska skratta eller gråta åt den här jävla soppan. Det tar liksom aldrig slut...
Aldrig tidigare under mitt liv har jag varit med om hur dåligt en proffisionel klubb blivit skött.

Läs gärna GD's sammanfattning om hur hela denna säsong varit. Från att Peter rekryterades till att han fick sparken.

Att sen en av dom som skött det hela sämst smutskastar laget i sitt hjärta och säger i media att Campese sitter i tv och ljuger. För att sen säga jag ska låta Brynäs vara. Dom behöver lugn och ro. Det är sån äcklig dubbelmoral och hans bitterhet lyser igenom. "En av dom bästa trupper jag satt ihop" snälla du, jag visste inte att du var så fruktansvärt inkompetent och iq-befriad. Men det är väl ditt sätt att hantera dina brister och svagheter.

Med det sagt säger jag inte att Campese gjort det han ska för oss. Samma med Lorentz. Förväntar mig att ingen av dom är kvar hos oss när nästa säsong börjar. Oavsett division.

Tror Per-Johan Johansson kan vara ett alternativ till ordförande posten och att man tar in nån mer ishockey erfaren person som GM eller Klubbdirektör.

Boomen känns väldigt fräscht att få in och jag hoppas av hela mitt hjärta att vi klarar av den här stormen mot HV. Och att han sen blir sportchef. Och att vi tar in en fräsch tränare. Ung, hungrig och nytänkande. Varför inte Pannanen i VIK?

Sen det här med Bulan. Att kasta skit mot honom som spelare får han räkna med. Speciellt pga den riktigt bleka säsong han gjort hos oss. Men att dra lögner om honom när ingen känner till sanningen just nu är rent av idioti. Varför vill man skapa mer oreda och oro i klubben vars existens står på spel.

Nu till mitt favorit område, nämligen laguppställning.
Vad jag tror så kommer Danielsson spela imorn. Och han går direkt in i 1a kedjan med Scott och Rödin.
Den andra känns också rätt given. Sen är det mer öppet. Tror en spelare som Kvist kan komma att få mer chanser nu. Sen tror jag inte att Andersén spelar imorn men att han kan vara aktuell på fredag. Bulan får vi ju återkomma till när vi fått mer sann info. Men jag har för mig att jag läst i GD att Bulan har haft covid redan. Då i höstas. Svårt att tro att man redan nu till våren får det igen... har själv haft Covid och vad jag fått höra av min pappa som är läkare så kommer jag inte kunna ha covid igen förens om 8 månader. Men att det är fortfarande osäkert då denna pandemi är färsk fortfarande. Men om det nu är så att Bulan redan haft Corona i höstas så känns det rätt osannolikt att han har det just nu. Tror helt enkelt att han kan må väldigt dåligt psykiskt (igen). Som han gjorde under sin sista tid i NHL. Men orsakerna varför han mår dåligt om han nu gör det har jag och ingen annan här på detta forum en aning om. Så lägg ner smutskastning om kvinnomisshandel eller dylikt.

Om jag får tippa på en laguppställning till imorn så tror jag såhär:
Ersson (Andrén)

Bertilsson - Björk
Billins - Nyberg
Berglund - Hedberg
(Ingman)

Rödin - Scott - Danielsson
Descheneau - Palve - Harper
Molin - Sallinen - Gunler
Pettersson - Ölund - Kvist
(Mannberg)

Nu står vi bakom Brynäs. Nu ger vi allt för klubbens existens. Vill fan inte möta Tingsryd och Västervik nästa år..

Alltid Brynäs!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Angående att Bulan haft corona förut. Ange gärna källa till det. Jag minns att han var sjuk, men inte att det handlade om bekräftat corona.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Jag har sågat lagbygget två år i rad innan serien kommit igång och där med Sundlöv med fotknölarna. Så han är ingen favorit!
Men han reagerade på intet sätt konstigt mot campese nu!

Fråga till campese I TV:
” Michael Sundlöv har, vad jag förstått, inte informerats om det här. Hur ser ni på det?”

Svaret från campese:
” Det håller jag faktiskt inte med om. Jag har själv skickat ett sms till både Micke och Peter, att jag ville träffa dem under söndag morgon för att diskutera den uppkomna situationen. Så, jag håller inte med om det. ”

Campese säger ju att han inte håller med om att sundlöv inte informerats, och anger då SMset som bevis - anser du att smset nedan är information om att peter och Viktor ska kickas? Lek med tanken - skulle sundlöv kickas då också eller skulle han få leka månaden ut, kan du utläsa det?
Vad kan du dra för slutsats från det smset som stöder campese ord om att sundlöv inte var ovetandes om KiCKEN?

Håller med sundlöv nå så förbannat om det bara är denna information campese och styrelse givit!!!

Där ska inte sundlöv ha nå skit, utan jävligt bra att han påvisar hur ledarskapet, kommunikationen och jargongen hos ledningen är.
Skulle han gått ut den 24de menade ni? Hur fan skulle det se ut - ”kommer du med detta nu?”

Jävligt bra av sundlöv att kritisera och lyfta interna problem när det inte funkar, ffa direkt då hans trovärdighet kommer på spel av ledande person i massmedia. Detta är campares eget fel som inte kan ta massmedia genom att säga ett ja eller nej utan ska spela där på gränsen. Nä äntligen vågade någon stå upp, och så iaf bitar av korthuset föll ihop över honom!
Kommentera