Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2190626

Sv: A propósito de nada
Charles: Olesen gjorde 3 mål på 4 matcher i SHL den här säsongen. Jag tror definitivt att han kommer gå in i Brynäs andra- eller tredjekedja. Problemet är ju att Brynäs har så många icke-utvecklingsbara spelare på kontrakt och att många fortfarande verkar tro att Brynäs trupp minsann är bra bara man får in en bra tränare. Den oundvikliga individuella utvecklingen på spelare som Alcén, Mannberg, Danielsson med flera är att de kommer bli sämre för varje säsong som går, det kommer inte att komma in en tränar-Messias som lyfter dessa spelare till höga höjder på ålderns höst. Det är viktigt att de kommande beslutsfattarna, vilka de nu än blir, har den insikten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Det är en balans det där. Utan killar i laget som brinner för Brynäs hade det här aldrig gått. HV gjorde sig av med mycket HV-hjärta när man plockade bort Thörnberg och Sundh och det har känts av hela matchserien. Alcén lever Brynäs, nej han blir inte bättre men han andas Brynäs. Jag skulle bli mycket besviken om man går in och bryter hans kontrakt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Om det ej bryts några kontrakt är det inte många platser att fylla om vi förutsätter att Olesen och Eklind är klara? Frågan är vad som händer med Berglund?
Kommentera