Brynäs IF

713256 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2190674

Sv: A propósito de nada
Huge: Vi gör som du tycker istället: behåller alla i styrelsen och campese och tar tillbaka Sundlöv och PA. Sen signar vi upp alla på utgående kontrakt. Det låter kanonbra...

Intressant att man tydligen kan ifrågasätta "kunnigt yrkesfolk" som Sanny, som är en av dom mest initierade hockeymänniskorna i landet.

Om han nu bedömt Bomboms och Ekmans nivå felaktigt så kan man, vad du verkar tycka, kunna slå håll på alla hans övriga åsikter. Eftersom du gör en poäng av den överkryssade getingen.

Det omvända verkar dock gälla "kunnigt yrkesfolk" inom Brynäs som kan stapla felbeslut på hög och när dom likt blinda hönor prickar rätt med ett beslut så är allt förlåtet.

Och den sanningen kan inte ifrågasättas av överengagerade läktarcoacher och dagisbarn.

Men tydligen kan Sanny ifrågasättas av gaggiga gamla gubbar.

Logik enligt Huge.

Man vet att våren är här när Huge precis förträngt föregående säsong trots att den slutade för mindre än 24 timmar sen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: +1! Tycker vi frågar Huge vad HAN tycker att Brynäs ska göra nu, hade varit intressant att få höra. (Utan allt snack om "yrkesfolk får bara tycka till" osv osv osv) Men det kommer väl aldrig att hända, bara massa obetydligt svammel från hans sida.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Johan Alcén säger det bra, "Man ska aldrig låta en bra kris gå obemärkt förbi", nu är det dags att göra något åt rötan som orsakat att vi var nära att åka ner i HA. Vad som är denna "röta" kan jag inte själv svara på, men jag hoppas att Brynäs har koll på det.
Kommentera