Brynäs IF

713373 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2196421

Sv: Action delux
Makita:
Klubben är missköt vilket internt missnöje (vädrat publikt) och sena ageranden (bl.a.) vittnar om.
Laget är i närmaste intakt (utöver chansvärvningar från HA så här långt) och tränare har kickas på löpande band då varken ledarstil eller spelsystem lyft laget genom åren - och där håller jag med dig - finns det då någon som känner sig manad att anta tränarutmaningen för annan anledning än lönekuvertet?
Och som motpol till att hitta denna tränare ska först en sportchef in, som då näst intill ska i panik hitta denna tränare, utöver att stå som ansvarig för lagbygget och i bästa fall få kompletteringsvärva någon spelare från en död marknad om det börjar gå knackigt - vem fan vill ta det ansvaret?

När Campese gick ut med klubbmålen enligt 3/10årsplanen, och PA sen kom in och satte egna mål, och ingen tog PA i örat eller reviderade målen - då dånade varningsklockor. Men att vi skulle sitta i skiten på detta sätt nu, det trodde inte ens jag.

Det enda man idag vet är att man givit bombom betänketid och han vill stämma av med sin nuvarande arbetsgivare vad denna tjänst ska kunna ta honom, för det är där han ser framtiden.
” – Jag älskar att jobba för Blue Jackets, det är min arbetsgivare. Min plan är att avancera i NHL-organisationen och om det är via Brynäs har jag ingen aning om. Det får vi se.”
På det har han en pågående utbildning som måste klaras av - kanske för att han ska kunna klättra.
Han har nog en enormt stort kontaktnät och bra scoutingöga, men när hans nuvarande arbetsgivare drar i honom och Brynäs behov drar i honom samtidigt som studierna gör det samma - var i ligger då priot?
Jag läste bl.a. också:
”Någon fortsättning som head coach för Brynäs IF blir det dock inte.
– Det kommer jag inte vara. Jag skulle älska att vara det, men det skulle inte funka för mig rent logistiskt. Men jag skulle gärna vara det längre fram.”
Så redan där säger han ju indirekt att det inte kommer att vara 100% fokus på bara Bif. Det i sig är inget konstigt egentligen, men i en organisation i kaos (som Bif nu är i) behövs ledare som är där 100% även utanför sitt ansvarsområde - jag är jävligt nyfiken på vilka kort bombom kan dra ur kortärmen men jag tror samtidigt att Campese borde släppa tanken på bombom som annat än en paniklösning för några månader till rätt SC hittas och man istället använder bombom som scouter om han påvisar sig kunna hitta guldkorn.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Action delux
Lyssnade på HVs årsmöte och deras styrelse har arvoden, här inne fick jag svaret att BIFs styrelse hade 0kr.

Var det gissningar eller är det verkligen 0kr?

Har svårt att tro att det är 0kr utifrån ansvaret de tar på sig.
Kommentera