Brynäs IF

713528 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2196433

Sv: Action delux
Axle San: Alcen skulle ju iaf ha tugget. Bilden av honom när han käftar med både Murphy och Donovan i båset i kvalet säger allt. Man bara måste gilla den killen. Sen är han kanske inte den bäste på isen, men kan fylla andra roller i en organisation. Man ska inte underskatta sånt. SC dock - ingen susning hur han skulle fixa det. Men det fick mig att dra på smilbanden iaf denna soliga morgon.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Action delux
Brooklyn forever: Alcén skulle nog passa bra till att jobba med En Bra Start, men då måste det ju finnas en öppning där och vi vet ju inte om han är redo att lägga skridskorna på hyllan än. Även om han inte längre hänger med i SHL så skulle han kunna avsluta karriären genom att vara lagfarsa i typ Mora i ~5 år till. Han är säkert fräsch i kroppen med tanke på att han spelat sparsamt de senaste åren och att han inte verkar haft så många skador.
Kommentera

Sv: Action delux
Kolla Nisse Ekmans insta. Han körde en livesändning idag och mot slutet blev det konkret om att coacha ett hockeylag. Ni får dra era slutsatser från den info som kommit ut om tidigare ledare för SHL laget och denna info. Jag har dragit min slutsats.
Kommentera