Brynäs IF

714121 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2196716

Sv: A propósito de nada
Huge: "De inofficiella sportchefer som har förlängt med Sallinen skulle knappast ha gjort det om man inte varit säkra på att han skulle passa bra i den nye tränarens tänk."

Wow, har vi fått in Saida som inoficiell sportchef (uppstånden från det döda dessutom). Ingen sportchef finns på plats och än mindre någon tränare.

Men Sallinen kommer alltså att "passa bra i den nya tränarens tänk", trots att man inte har en susning om vem som blir tränare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: "Om 2 säsonger spelar vi troligtvis i allsvenskan och då bryts ju iofs alla kontrakt ändå."

Wow, har vi fått in Saida härinne, som kan se in i framtiden?
Imponerande. Hur ser den rätta V75-raden ut på lördag?

"Men Sallinen kommer alltså att "passa bra i den nya tränarens tänk", trots att man inte har en susning om vem som blir tränare."

Nä, men man kan ju ge sig på en kvalificerad gissning kring vilken tränartyp det kommer att bli, när alla indikationer från olika håll visar att spelarna inte verkar ha varit så nöjda med PA/Stråhle och de båda dessutom fått sparken.
Ledtråd: BomBom/Ekman.
Oavsett vem den nye tränaren blir så känns Sallinen ändå som en spelartyp som passar in i det flesta spelsätt och speciellt i det sannolika spelsätt/ledarskap som den nye tränaren kommer att stå för.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Sallinen är en bra förlängning, kan knappast hitta bättre för fjärde, gick förmodligen ner i lön kan jag tänka mig, killen älskar Brynäs
Kommentera