Brynäs IF

714624 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2198840

Sv: A propósito de nada
mattiask: Vi vet ju att Brynäs har stöttat kvinnan som anmält PB, vi vet väl inte på vilket sätt det skett men ponera att hon då har sagt att hon inte bryr sig om han spelar eller inte, skulle det ha påverkat beslutet att spela honom? Obs, jag försvarar inte uttagningen utan jag försöker bara komma på hur sjutton man har tänkt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Soffdomaren: För mig spelar det ingen roll överhuvudtaget vad kvinnan sagt eller inte sagt. För mig handlar det om att det ligger en anmälan om misshandel - som senare även innebär våldtäkt. För mig så borde Brynäs hållt Berglund avstängd internt så länge det ligger en anmälan mot honom. Oavsett om det blir häktning eller ej. Tycker att Amelia på GD och framförallt Viktor Alner på Svenskafans sammanfattar det bra. Det här kommer att ta otroligt lång tid att bygga upp igen för klubben. Man har satt sig i en jävla sits.

Zappaholic: Absolut det gjord dom. Men så som det blivit i efterhand nu, med allt ståhej osv. Vad händer om vi förlorar 20 starka sponsorer på grund av att de ifrågasätter vår värdegrund för att vi spelade Berglund. Tycker du fortfarande att Brynäs gjorde rätt som spelade Berglund? Jag respekterar din åsikt - men jag personligen tycker inte att Brynäs borde spelat Berglund.
Kommentera