Brynäs IF

712874 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2210496

Sv: A propósito de nada
#33: Medlemmar ifrågasatte handlingsplanen och vissa andra saker. Klubbdirektörerna hänvisade till att det är styrelsen som ansvarar för om sådant ska kommuniceras ut.

Styrelsen var inte med på mötet.

Medlemmarna ifrågasatte varför inte styrelsen var med, klubbdirektörerna och kommunikationsansvariga bollade över till varandra utan svar tills man kom fram till att den frågan tar man med sig hem från mötet. (Det blev en lite pinsam tystnad där någonstans också)

Utöver det så var det flertalet medlemmar som uttryckte sin kärlek för Brynäs och att man vill se en gemenskap istället för olika läger inom Brynäs samt olika supporterorganisationer och medlemmar.

Erika hintade om att det jobbas på att rekrytera en sportchef som hon ser fram emot att jobba med samtidigt som hon gjorde det tydligt att hon vill ha ansvar för hockeyn som helhet och inte bara damerna. Kan det tänkas bli två sportchefer eller något i den stilen där båda stöttar varandra i både dam och herr?

Erika gav inget svar på om hon kommer att fortsätta som spelare eller inte samtidigt som hon sa något i stil med att truppen är satt förutom första kedjan vilket jag tolkar som att hon lägger skridskorna på hyllan (även om hon fortfarande är med på träningar).

BomBom finns med som support åtminstone till september, men man hoppas att kunna fortsätta samarbetet från Brynäs håll.

Mer minns jag inte riktigt förutom klubbdirektörernas vilja att ge alla i organisationen en tydlig roll och att 1+1=100, samma information som man gått ut med tidigare.

Jo just det, jag tror att kommunikationsansvarige hintade om info om fys-tränare som skulle komma snart.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
magr: Tack för sammanfattningen 👍
Kommentera