Brynäs IF

578743 inlägg · 7796 ämnen

Inlägg #2212091

Sv: A propósito de nada
Har svårt att släppa att man nominerar en doktor i psykologi/expert på våld i nära relationer till styrelsen. Är inte det väldigt tillrättalagt och krystat? Som om det vore ett unikt problem för Brynäs. Det handlar om två spelare som varit i organisationen mindre än ett år. Borde inte styrelsen bestå av folk som kan bidra till att laget blir bättre? Och tar in konsulter för allt annat.
+24
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Mattson: styrelsen tycker jag skall bestå av personer som tar föreningen framåt och utvecklar den och där ingår sportslig framgång. Hade hon haft fokus på psykologi mot ledarskap ok, men detta är bara trams för att göra pk-människor nöjd. Om det är ett problem ta in henne som konsult i organisationen och inte styrelsen.
+12
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Mattson: Håller med om att det är väldigt genomskinligt. Tycker personligen det är tragiskt att Brynäs byter ut varenda människa förutom de som spelar hockey. Skickligheten på spelarna är tydligen inte särskilt viktig för att uppnå bra resultat i SHL, det är allt det andra som är relevant, om man kör på Brynäs linje. Sen kommer man förmodligen bli chockade när laget åter igen är för dåligt. Om man vill minimera riskerna för skandaler utanför isen skulle jag rekommendera att börja scouta bättre.
+12
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Mattson: PK, politiskt korrekt.

Jä..la trams om ni frågar mig. Brynäs är en elitförening, inte ett socialt projekt.

Jag vet att mitt inlägg inte är politiskt korrekt men jag är heligt trött på Brynäs ”ledning”
+15
Kommentera