Brynäs IF

705152 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2218164

Sv: A propósito de nada
Peja: Jag håller med om det mesta du säger, det ser fan tufft ut.. men att lägga sig ner och dö innan säsongen som vissa gör... Då kan man väl i princip sluta följa laget? Då räcker det ju med text tv... För mig är inte det att vara en supporter. Kolla på West Ham eller nåt liknande lag i PL, tror ni deras supportrar viker ner sig?

För mig är det oväsentligt just nu om Brynäs hamnar i botten i slutändan, jag viker inte en tum. De andra lagens troll kan håna på. Var rakryggade istället, vi kommer tillbaka.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Blå grottan: För mig handlar det mer om vilket mindset man approachar säsongen med. Brynäs har en dålig tendens att överskatta sig själva, för ett år sedan var det till och med en del som pratade om guld. Jag tror att det är betydligt svårare att tackla motgångar om man inte har en realistisk syn på sin egen kapacitet. Tror därför det är viktigt att alla (spelare, ledare, fans) inser att den här säsongen kommer bli extremt jäkla tuff.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Blå grottan: Hear hear!
Som Brynässupporter har man varit med om glansdagar och kärvare år. Har stått upp i många år, sitter numer, fastän jag står upp för laget varje match och varje säsong. Sociala medier gör ju att ältandet och självplågeriet tar nya höjder.
Visst, andra kanske har bättre laguppställning på papperet men jag hoppas och tror att vi kan bygga nåt här. Lite vind i seglen och många kommer lyfta sig från förra årets misär.
Herregud jag håller på Leeds i PL. Marching on together!
Kommentera