Brynäs IF

712865 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2218203

Sv: A propósito de nada
Peja: Tror det är kontraproduktivt att gå in med ett mindset att det kommer bli ”extremt jäkla tufft” ungefär som att indirekt säga att vi är värdelösa. Tror ingen presterar på högstanivå under dom premisserna. Däremot kanske man inte behöver sätta någon hög målsättning internt. Fokus på det dagliga arbetet, att utveckla spelsättet och vara tålmodiga, så får vi se hur långt det räcker.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lemp: Viktigast är att man har en bra TRUPP och coach-team. Dagens trupp behöver dock stärkas främst för en solid 2:a lina IMHO. Fansens värvning i vintras får vara starten för det. Skaffa någon NU som bidrar HELA säsongen. Sedan kan man ju drömma om fler offensiva backar o s v men det lär inte hända.
Manner & co plus målvaktssidan tror jag nu på.
Se till att Brynäs blir en obehaglig överraskning för övriga SHL.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lemp: Jag ser inget fel med att medge att man slår ur underläge och måste ge 110% på varje träning och match för att inte hamna i botten. Brynäs har haft en hög svansföring de senaste åren och det har vi facit på. Tror det är dags att testa ett annat mentalt grepp nu. Dessutom har man ju ungefär samma spelare som förra säsongen, spelare som tidvis förlorade match efter match i SHL. Det sämsta man kan göra vore nog att försöka inbilla spelarna att de minsanna är förbannat bra och att fjolårssäsongen bara var tränarnas fel.
Kommentera