Brynäs IF

712192 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2218270

Sv: A propósito de nada
Bara för att jag har hockeyfeber så försöker jag starta lite diskussion

Vad tror vi om Olesen var hans poäng i Oskarshamn bara lite snabbt flyt för att han ville visa framfötterna när han fick lira lite SHL eller är han vårt största hopp till en spelare som kan utvecklas och bli en toppspelare för oss?

Gjorde Linköping rätt i att släppa Palve, är han en spelare som har chans att göra 30-40 poäng eller blir det flopp. Ser vi en Linköping Palve eller en Brynäs palve på isen

Manner känns bra i magen men det gjorde Peter A också blir vi lurade igen av fint snack eller ska tränarförbannelsen släppa?

Chay Genoway orkar han fortfarande med, han är 1 år yngre än Gunderson och Gunderson hade jag fortfarande tackat ja till alla dagar i veckan, vi vill inte ha en till Frölunda back som bara vill spela av sista proffsåren

Veini tänker inte ens försöka stava efternamnet, får Brynäs sin bästa finska målvakt i klubbens historia eller blir det flopp. gjorde sämre säsong förra året men en konstig säsong, hoppas vi har hittat finska väggen. på tala om finska målvakter i Brynäs Korhonens grabb som också är målvakt vart draftad, lite kul info

Sen hoppas jag vi slipper covid utbrott undrar hur mycket förra årets schema faktiskt påverkade vi kan ju bara spekulera eftersom vi inte vet hur träning och tempo faktiskt kändes.

Är alltid något lag som tippas högt respektive lågt som floppar/flippar vilka lag blir det iår? Säger Örebro flopp och för att inte prata med hjärtat säger jag Timrå flipp, Ty Rattie vinner poängligan (borde slänga in ett tipps för oddsen lär vara höga där)

ha det Brynäskamrater!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Charles: Olsen tillsammans med Gunler är de vi får sätta hoppet till.
Olesen såg även pigg ut i Danmark.Tror inte Palve har den spetsen som vi så väl behöver tror varken på flipp eller flopp utan mitt i mellan.
Varför skulle inte Genoway hålla nästa säsong tror inte han har tappat varken tempo eller ork för att spela en säsong till under sommaren.

Vad gäller Manner så har vi nu under några säsonger ställt vårat hopp till att en ny tränare ska göra underverk med ett dåligt lagbygge det brukar sällan lyckas och jag är mycket tveksam till att det ska bli något större lyft i år heller med denna trupp,möjligtvis en elfte eller tolfteplats som bäst.

Vi får hoppas på att Manner har koll på VVs utveckling och form för hans räddnings procent har inte varit lysande de sista säsongerna och blir inte den mycket bättre så sitter vi ordentligt i skiten.
Det går att hävda att hans räddnings procent är dålig pga dåligt försvarsspel men han kommer knappast att få det lättare i Brynäs.
Förhoppningsvis berodde den mindre bra formen på att han hade problem med omställningen på andra sidan Atlanten.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Charles: tror att alla kan höja sig från förra säsongen. PA lyckades inte sätta ett grundspel speciellt försvarspel och fick tydligen stora dela av gruppen emot sig.
Manner känns mer modern ledare och lyckats på hög nivå. Om man sedan på ett ekonomiskt fördelaktigt sätt kan bryta med PB som hade personliga problem förra säsongen och få in en Annan spetspelare tror jag vi klarar oss från kval. Starten på serien blir grymt viktig. Inte släppa mellan 40-60skott/match mot egen målis funkar inte en säsong till.
Kommentera