Brynäs IF

705139 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2218288

Sv: A propósito de nada
Tror inte att motståndarfans som är upprörda över en eventuell oskyldig dom på PB kommer påverka nämnvärt. Skulle han finnas oskyldig så kan ju inte heller media och experter m.m dreva på utan att sätta sig själva i bekymmer.

Tror den stora frågan är om PB skulle vara mentalt redo att prestera, både med tanke på hans bakgrund och det som varit nu. En annan aspekt är Brynäs PR-arbete. Sponsorer och liknande kanske inte vill förknippas med PB och TH-gate oavsett dom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Davey85: Finns både en mentala och fysiska frågetecken kring PB. Båda delarna måste klaffa om han ska kunna bli en av lagets ledande spelare nästa säsong. Man undrar hur det har påverkat hans vara eller icke vara i Brynäs att föreningen har rekryterat hans mångårige vän Johan Alcén som sportchef. Alcén har gått från att vara kompis och lagkamrat till att vara hans chef.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Davey85: Det blir ju även märkligt om sponsorer agerar på grund av vad någon enbart varit misstänkt för. Nä jag tror att detta blåser över om inte Patrik blir dömd. Kolla bara hur det gick för den andre spelaren som var misstänkt, inte ett knyst.
Kommentera