Brynäs IF

711072 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2219073

Sv: Tror vi på flera nyförvärv?
Auchinleck: Jag kanske jag är gammalmodig men jag saknar en stark ledare i Brynäs, eller en stark man som det brukar kallas. En person som håller trupperna enade och som stakar ut föreningens väg in i framtiden.
Nu har vi ju famlat i mörkret länge i vår jakt på en sådan person och gått på mina efter mina. Min känsla är att detta lett till en enorm osäkerhet inom föreningen och ingen vågar ju längre kliva fram och alla verkar vara rädda för ansvar. Det tas in konsulter, skapas sportgrupper och överallt i organisationen så skall ansvaret delas och jag är lite rädd för den vägen faktiskt.
Tyvärr så försvann det sista lilla självförtroendet i föreningen efter att Campese och Peter Andersson fått fria tyglar och in i det sista också varit immuna mot att sparkas.
Vi får hoppas att BKB får till detta och att de hittar ledare som verkligen har vad som krävs och som inte som de senaste ledarna gömt sig vid motgång.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tror vi på flera nyförvärv?
Axle San:
Ja, skall vi prioritera ledarskap så behöver vi en lagkapten till Manners gäng som rättar in folk i ledet och lägger uppträdanderibban i Brynäströjan högt på träning och match. En Tiger.
Kommentera