Brynäs IF

714004 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2219953

Sv: A propósito de nada
Honken72: Svårt att helt såga Andrén då det var samma hönsgård i försvaret som vi fick genomlida förra säsongen. Men nån superinsats var det definitivt inte.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Första träningsmatchen mot ett Timrå (som saknade flera spelare) efter bara 1.5 vecka på is, resultatet betyder egentligen inget alls MEN… Jag skulle dock känna mig oerhört mycket tryggare som Lule-supporter än Brynäs-supporter.

Skulle absolut inte oroat mig redan i detta skede om vi varit ett mittlag förra säsongen - ”svag första match men vi vet ju att vi kan bättre” - men vi var nu ett kvallag med nästan samma trupp och mycket känns tyvärr alltför välbekant. Man ser naivt vissa positiva tendenser och får förhoppningar, men man klararde varken förra säsongen eller nu att omsätta det till mål.

Tror på tränarna men tyvärr inte på spelartruppen.
Om inte PB beräknas vara fulltränad och spelklar till seriestart måste vi in med en topp 6 fwd ersättare asap - typ Genoway-klass fast forward. In med fansens värvningpengarna från i våras eller nåt annat. Förstärkningen behövs redan från serieomgång 1. Hoppas jag har fel dock.

Plus Veine i mål.
Kommentera