Brynäs IF

705139 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2224164

Optimisten vinner alltid!
Efter att ha följt forumet under en längre tid, undrar jag hur många som egentligen är Brynäsare!? Det kastas skit till höger och vänster, men ingen kommer med något konkret. Sluta tjata om Johan A! Han jobbar häcken av sig varje dag. Han hade 2 år kvar på spelarkontraktet, men blev anställd på 4 år som SC för samma lön!
Förra året gick föreningen -23 000 000 back , men vissa tycker vi ska värva, helst ett NHL- proffs! Vad är det ni inte förstår? (En spelare som tjänar ca 100 000:- i månaden, kostar föreningen ca 150000 :-per månad.) ,Det finns i dagsläget inga pengar! Förhoppningsvis kan den nya styrelsen få balans i budgeten och därefter arbeta långsiktigt med att stabilisera ekonomin, höja lägsta nivån i spelartruppen o därefter satsa framåt. Vi är en anrik föreningen o vi vill nå toppresultat så fort som möjligt, men ibland får man inte som man vill!
Har varit Brynäsare länge, fått gråa hår, förhöjt BT o näst intill hjärtinfarkt dem senaste åren, men en gång Brynäsare, alltid Brynäsare 🙂
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Optimisten vinner alltid!
BIF1224: Vad för konkret som ingen kommer med efterlyser du? Komiskt att du försvarar ett 4-årigt kontrakt med en helt grön sportchef samtidigt som du pratar om de ekonomiska problemen. Det är precis den typen av huvudlösa beslut som i kombination med corona har försatt Brynäs i den här ekonomiska situationen. Alcén hade ett år kvar på sitt spelarkontrakt, men den kostnaden är liten i jämförelse med vad dåligt sportcheferi och/eller degradering kan kosta. Att en helt oerfaren sportchef ska vara en personen som är huvudansvarig när Brynäs (förhoppningsvis) renoverar spelartruppen till nästa säsong borde göra vilken Brynäsare som helst vettskrämd. Alcén är helt oerfaren och har inget track record, det kan sluta precis hur som helst, till skillnad från om man hade rekryterat en person med relevant erfarenhet till sportchefsposten.
Kommentera

Sv: Optimisten vinner alltid!
BIF1224: "Förra året gick föreningen -23 000 000 back , men vissa tycker vi ska värva, helst ett NHL- proffs! Vad är det ni inte förstår? (En spelare som tjänar ca 100 000:- i månaden, kostar föreningen ca 150000 :-per månad.)"

Detta är någonting som fler supporters (i alla klubbar) måste inse. Bra spelare kostar mer pengar och man har inte oändligt med pengar så länge man inte är FBK.
Kommentera

Sv: Optimisten vinner alltid!
BIF1224:
Konkret;
1. Han hade ett år kvar på kontraktet
2. Behåller han sin spelarlön är han en av SHLs bäst betalda ”Herransvariga”
Välkommen in i debatten!
Kommentera