Brynäs IF

714022 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2226357

Sv: A propósito de nada
Måste bara flika en med en sak jag reagerade på i gårdagens match. Det är sättet vi var taktiskt överlägsna i 3:e. Istället för att rulla vidare med ett högt pressspel väljer Manner o co. att istället ändra om och sikta på att täppa till mittzon utan att bli allt för tillbakalutade! Detta gjorde det otroligt svårt för Frölunda att komma igenom mittzon med fart! Ett sådant spel inte funkar i 60min, men att göra en sådan taktiskt förändring sista 10 blev ett framgångsrecept. Man väljer att tidigt göra en förändring istället för att naivt spela vidare med samma gameplan som 9 gånger av 10 resulterar i att man blir forcerade och nedtryckta! Bifogar en bild på ett exempel det jag syftar på...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: ser ut som när Tampa utövade sitt taktiska trökspel….. men ack så effektivt
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Peter Anderssons Brynäs tog också några övertygande segrar mot Frölunda, men visst var det skönt att vinna premiären efter allt som hänt. Vore viktigt att spöa Timrå i nästa match. Nykomlingar brukar kunna inleda serier starkt och de är en möjlig räddningsplanka för Brynäs. Att bidra till att de inte inleder serien starkt vore att ta två flugor i en smäll.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Inte bara förra året utan en längre tid så har Brynäs varit dåliga på att stänga ner matcher. Därför är det ett gott tecken att man tydligt går in för att stänga ner under de sista tio när man leder med två mål. Fegspel tycker somliga. Klokspel tycker jag.
Kommentera