Brynäs IF

713932 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2232329

Sv: A propósito de nada
Huge: håller inte med, är extremt många kloka hockeyögon därute som ser att Andrén inte håller för SHL hans vinstprocent talar sitt tydliga språk 2 vinster på 16 matcher

Ta Felix Sanström som exempel han kunde också släppa in höstlöv från blå eller att puckar slank rätt igenom han men han hade ändå sina matcher där han vann åt oss det har inte Andrén lyckats med förutom en nolla mot Frölunda, förstår att Manner vill ge han en chans att hitta sin plats, men det håller inte, och visst en förstamålis behöver vila men de har inte spelat på nästan en vecka vila Veini när spelschemat är mer packat inte efter de är utvilade
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Charles: Har varit ganska tålmodig med Andrén trots förra säsongen men av de två matcher han har stått i år så imponerar han inte på mig och de flesta mål han släpper in är på samma sätt att han inte lyckas låsa pucken mot kroppen och den slinker gärna genom vid de mål han släpper in. Det håller inte på den här nivån. Tyvärr. Det var samma sak mot Djurgården och samma idag. Han är där och nosar men pucken smiter igenom. För ofta.

Sedan fanns det annat i dagens match som såklart inte var bra heller och det är ju inte Andrens fel att vi släpper till kontringar och frilägen men med en bättre målvakt behöver inte alla chanser leda till mål heller.

Bara att ta revansch mot ett förmodligen hungrigt Rögle som har förlorat två raka matcher. Det blir inte lätt. Vi kan ju spela väldigt bra men har tyvärr en tendens att klappa ihop lite som vi gjort mot Timrå och Oskarshamn nu. Måste ha en bättre balans i spelet och inte ha för många toppar och dalar.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Charles: ja det går inte längre. Låna ut resten av kontraktet
Kommentera