Brynäs IF

713934 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2233542

Sv: A propósito de nada
Goon:
en person som har erfarenhet som backtränare för
SHL-NHL-KHL-lag skulle få ut mera av dagens backuppsättning
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
spolaisen:
Jag håller med beskrivningarna av hur det ser ut.
Fast det är ett lag.
Backarna måste ju positionera sig både i förhållande till slipsen men även forwardsarna. Kan ju inte ha en back som stöter uppe på egen blå och en forward som rensar framför mål för då funkar inte omställningen.
Nu är det ju inte så det ser ut. Men skyller man på slipsen och backarna så beror det ju också på vas forwardsarna är och gör på isen.
Förra året hade vi alla framför mål vilket inte gav backarna tid att ställa om innan de hade en motståndare på sig och uppspelet blev kort eller så upplevde man att backarna drällde med pucken.

Tycker laget tar för sig högre upp i år i banan och det ger lite mer tid att vända om på med bättre omställningar, men när laget kommer ner för nära slipsen funkar inte omställningen då vi vinner tillbaka puck för vi åter har motståndaren i facet.
Men jag tycker det skiljer sig lite match mot match också.
Men att klandra defensiven och omställningarna på backarna enbart är inte rättvist. Men det kunde ha sett bättre ut det kunde det absolut.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Återkommer till att man värvade Bergman och Mylläri mot slutet av silly och att ingen är i närheten av att hålla på denna nivå
Kommentera