Brynäs IF

713998 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2238354

Sv: Gameday
Jag tar hellre ett styggt kompakt och hårt jobbande försvar som möter upp vid halvplan och lever på motståndarnas misstag som första matcherna än att spela snabbt, tajt och rappt och 5+ mål i baken. Spela efter förmåga (just nu kan vi inte spela både anfall och försvar!) Då skapar vi bättre förutsättningar för icke storspelande målvakter, och ligger trögt och stabilt i mitten av tabellen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Gameday
SGR:
Ja, men förklara hur det kommer sig att spelarna kör på motsatt gameplan: let's spread out? (sånt man ser i gamla skräpfilmer/skräpserier och vet att nu blir det blodbad)

När poängen kommit på att tighta ihop femman från mittzon och hem och kontra samt spela tight runt egen kasse?

Det är fan omöjligt att förstå att vuxna män (?) inte klarar av att kontrollera sina impulser bättre utan "vill mycket mer" trots vetskapen om att man är lätta byten för i princip alla övriga lag?

Alltså... prestera eller spela i Almtuna.

Markera, Manner!
Kommentera

Sv: Gameday
Mycket besvikelse och ilska i kroppen nu, att det skulle bli en tuff säsong var man inställd på, men förnedring är alltid svårt att ta.

De andra bottenlagen kommer inte förlora resten av säsongens matcher, nu gäller det att resa sig och fortsätta vara rätt sida strecket. In med nytt blod, helst målvakt och back antar jag.
Kommentera