Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2240377

Sv: A propósito de nada
Sportnisse: Vi måste till en början förstå att ekonomin inte tillåter flertalet dyra värvningar och brutna kontrakt. Detta är laget som vi har att lira med och har vi flyt så kanske det kommer in en eller två hyffsade spelar men bättre än så lär det inte bli.
Vi får nog låta processen ha sin gång.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Axle San: Vad är det för process du pratar om. Låter mer som du lärt dig ett nytt ord som du sen försöker få med i allt du skriver?

Vi är här och nu, det är säkert 10 gånger så dyrt att åka ur. Men man kan ju absolut låta "processen ha sin gång" och sen hoppas att vi klarar det även denna gång.

Jag hade ju istället valt att bränna lite extra pengar just detta år för att inte hamna där igen med tanke på hur föreningen mår. Hade det sportsliga funkat okej hade man i lite mer lugn och ro kunnat få till organisationen. Nu blir fokus istället på sporten hur vi i h-vete ska lösa detta fria fall snarare än att effektivsera organisationen, sparka ut inkompetent folk osv.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Axle San:

vill BIF tillhöra SHL nästa säsong, så är det BARA spelarköp som ingår i planeringen, vill man få en degradering och spel i HA, så dyger det allsvenska laget man idag har..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Axle San:
"Vi måste till en början förstå att ekonomin inte tillåter flertalet dyra värvningar och brutna kontrakt."

Sant.
Men vi nöjer oss väl inte med det?
Det gäller att brotta sig ur skitläget.
Trejda, trejda, trejda...
Kommentera