Brynäs IF

713964 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2240444

Sv: A propósito de nada
spolaisen: Någon som har koll på vilken hållhake Holmqvist har på Brynäs då hans tjänst verkar vara ohotat trots att tränare lämnat på löpande band och trots att just försvarsspelet är vårt absolut största problem
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Brown ass IF:
"Någon som har koll på vilken hållhake Holmqvist har på Brynäs då hans tjänst verkar vara ohotat trots att tränare lämnat på löpande band och trots att just försvarsspelet är vårt absolut största problem."

Grundorsaksanalysen pekar mot kvalitetsbrister hos spelarna och otillräckligt informellt ledarskap i truppen, det har vi väl kommit fram till redan?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brown ass IF: Det var en artikel i Arbetarbladet för några veckor sen om Honken. Han var förvånad sj över att han är kvar men enligt vad reporten fått fram så är Honken kvar för att han är otroligt omtyckt av laget. Tyvärr hittar jag inte artikeln sen Mitt Media gjort om platformen. Sj minns jag Honken sen jag lirade med honom i Hofors då han var en skönt tjurig center och 2-3 år yngre än oss andra.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brown ass IF:

hållhake?
nja, tror han fick positionen i den inre kretsen för inbördes beundran efter sin tid med J18-spelarna..

Tror inte något av de andra SHL- lagen har backtränare med samma låga cv., div 2, superettan, där ser man fler backtränare med meriter från spel i högsta serien...


borde vara lätt att byta ut honom mot en högre rankad backtränare

MEN Brynäsföreningen vill väl satsa på egna produkter, från Gästrikland/Dalarna...
Holmqvist gjorde några säsonger som spelare för Arboga..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brown ass IF: Holmqvist har hand om coachning av backar under match. I övrigt har inte Holmqvist något med backarnas spel att göra. Stor skillnad även fast jag håller med att han är överflödig!
Kommentera