Brynäs IF

710651 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2251610

Sv: A propósito de nada
Treklövern1912: Varken Dima eller Molin är några målskyttar direkt. Palve letar redan idag febrilt efter någon att passa. Hur menar du att det skall bli en ketchupeffekt?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huss: De senaste 2 säsongerna har faktiskt Molin gjort fler mål än assists. Han har 25 mål och 22 assists under denna tid. Han har ett målsnitt på ca 30 % vilket man nog får säga är rätt ok för en målskytt. Tar man sen hänsyn till att han varit mycket skadad och dessutom under PA ej fick förtroende så är det bra.
De flesta målen har, som vi ju känner till, kommit i pp. Anledningen till att pp blir så mycket bättre med Molin är att han, till skillnad mot Palve, både kan skjuta och passa. Det innebär, förutom den uppenbara (målen i sig), att motståndarna måste gå hårdare på Molin vilket också ger andra öppningar.
I vårt PP idag är det ju egentligen bara Rödin som har förmågan att göra mål regelbundet. Det blir alldeles för lätt för motståndarna...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huss: PP blir bättre med Molin och förmodligen med Dima också.
Sen blir det ofta en ketchupeffekt om målskyttet har krånglat. Sedan har vi ju 11 dagar på oss att träna på det ytterligare. Och även vila oss i form.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huss: Det blir iaf många som kan spela pucken till Rödin. 👍Rödin får lägga sig i ett bad med formalin och rosenblad nu under uppehållet så han kan spela varenda minut av den här säsongen. Det bästa skulle vara om han kunde spela runt 35-40 minuter per match men det funkar nog bara någon vecka i stöten.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Manner om att han försvinner till landslaget under uppehållet:
”Det är många duktiga spelare som är med i turneringen. Kan jag ta med mig något hem? Powerplay, box play eller annan information till vårt lag och dessutom bygga relationer med spelare för framtiden. Det kan vara nog så viktigt menar Mikko Manner.
– Lär jag känna spelare kanske dom väljer oss sedan. Kanske får en spelare lite mer pengar nån annanstans, men väljer ett lag där dom känner tränaren.”

In Manner we trust 🙏🏽
Kommentera