Brynäs IF

712786 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2277442

Sv: A propósito de nada
HitTheLights: Sen är det väldigt hårfint mellan ris och ros!! För en vecka sen hade vi tre raka förluster och då var det ganska mycket domedag eller hur? Vi spelade bra men fick inga poäng och där tycker jag vi såg väldigt tydligt att vi inte spelade som ett topplag pga att vi inte höll ihop och kunde knyta ihop säcken. Det är väl ett av tydliga tecken på att topplag tar poäng även när det är grus i maskineriet.
Vi vinner tre matcher..förlorar tre matcher osv..Stabilt? Nja?
Igår tror jag vår Manner var mäkta arg mellan 1 och 2 när spelarna återigen inte håller sig till gameplan utan börjar med några egna fälttåg
Veni gör i mina ögon några matchavgörande räddning från min 13 och fram till 20 i första.
Man kan fundera hur detta stabila? Lag hade reagerat vid 2-1 och ev 2-2. Sen får vi tack o lov 3-0 O 4-1 väldigt lägligt..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63:
Ja, det går både upp och ner. För alla lag. Man får försöka förhålla sig någorlunda objektiv när man analyserar och tycker och tänker.
Play-in är realistiskt för vår trupp. Överpresterar vi så kan vi hamna 6-7a. Underpresterar vi så är det ner mot 12-13.
Sen ställs det mot under- eller överpresterande konkurrenter.

Det viktiga är att hela tiden utveckla spel och spelare under säsong och att bygga ett bättre lag över tid.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: Alla lag har svackor under säsongen. Ingen av förlusterna var någon genomklappning liknande det vi såg förra säsongen. Att fans tycker att världen går under vid förluster har jag inga problem med, det viktiga är hur laget svarar upp och där tycker jag att laget har hittat ett lugn i hur man hanterar förluster. Det gör att jag känner mig trygg med.

Sen går det alltid att hitta situationer med små marginaler positiva och negativa i alla matcher. Det finns alltid en massa "om", kanske och "tänk om" under en säsong.
Kommentera