Brynäs IF

713200 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2278356

Sv: OS i Peking
Blå grottan: "Olesen, där har vi ett nytt samtalsämne. Om Myling hellre vill prata om det än om att Brynäs åker ur ligan snart."

Det enkla svaret är nog att det saknas kvalitet i truppen och man helt enkelt måste peta in någon där. Klart att Dima är bättre men utan honom skulle ju andrakedjan vara löjligt svag.

Anledningen till att jag tippade Brynäs på negativt kval inför säsongen var just pga att truppen är för svag. Inför säsongen VAR Brynäs de sämsta laget av shl-lagen (Timrå kom ju från allsvenskan) och jag ansåg inte att dom förstärkt laget från föregående säsong. Utan förstärkningar trodde jag inte att man skulle kunna lyfta i tabellen.

Nu har man förstärkt med Dima och Gudslevskis men den stora anledningen att man inte ligger i botten beror ju på att Malmö och framförallt Djurgården har underpresterat å det grövsta. Brynäs lyft, poängmässigt är inte imponerande, oavsett om man dom senaste 15 omgångarna tagit poäng som ett topplag. Samtidigt som nästan hela serien spelat nästan en tredje del färre matcher under samma period...

Men stoppar man huvudet i sanden, i vanlig ordning, så ser ju allt sååå bra ut. Med lite flyt kan Brynäs komma tia och få spela play in. Många kallar den här säsongen för succe´. Den är på sin höjd ett fall framåt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: OS i Peking
Ove Myling: haha.
Kommentera

Sv: OS i Peking
Ove Myling: Ursäkta, men vilka kallar säsongen för succé?
Kommentera