Brynäs IF

715472 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2308590

Sv: A propósito de nada
”Nä, det kommer inte att vända nästa säsong heller.
Du och alla andra medgångande gamnackar kommer att fortsätta grina, gnälla och klaga säsong efter säsong. Det är det ENDA som vi med 100% säkerhet vet.”

Vänta lite nu, inte kan det väl ha varit en moderator som nyss publicerade ovan citat på forumet?
Ett inlägg skrivet enbart för att provocera och dessutom innehållande personangrepp.
Tyvärr så är detta vardag i Brynäsboken.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Axle San: Personangrepp? Snälla, hur lättkränkt går det att bli?????
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Axle San: Ja, det verkar vara vardag i Brynäsboken.
Alltid nån ömfotad prinsessan på ärten-typ som direkt börjar yra om "personangrepp" när i sammanhanget oskyldiga och målande beskrivningar som "gamnacke" eller "medgångare" används för att beteckna supportrar som ger upp på förhand och mestadels bara stöttar och hyllar när det går bra men sällan när det tar emot.
Har du annars nåt bra förslag på beteckning på ovanstående fenomen och som du kan accepterar utan att det isf räknas som personangrepp?
Om jag byter ut "gamnacke" mot "hängbjörk", känns det bättre då?
Om alla hängbjörkar nu känner sig provocerade av den beteckningen så kanske det uppvägs av alla andra som kan känna sig provocerade av hängbjörkarnas eviga gnäll och att man verkar sakna vinnarmentalitet.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Liten analys av gårdagens 2:a kedja. Den är alldeles för trubbig med Sallinen och Eklind på kanterna. Spelar knappt någon roll vilka mackor Palve än levererar. Sallinen hade 2 kanonchanser igår.

Vi vet ju inte status på Dima, men det är väl inte en alltför vågad gissning att killen inte mår så bra pga kriget.

Följande ändring skulle jag vilja se till på lördag förutsatt att Dima inte spelar. Flytta ner Eklind i 4:e igen med Birger och Petterson. Låt Gunler spela med Palve och Sallinen. Sen Kvist med Ölund och Olesen samt Nicky D som extra.
Kommentera