Brynäs IF

713782 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2326876

Sv: A propósito de nada
Hade förhoppningar att vi skulle få mer info kring herrtruppen idag, ser inte ljust ut. Kanske på måndag? 11 dagar sedan vi åkte ur, hur lång tid brukar det ta innan spelare tackas av?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Såhär var det åtminstone officiellt förra året. Artikeln är från 3e Augusti, vore trevligt om det ges besked betydligt tidigare än så i år.

Men positivt som tidigare nämnts är att det inte har stått om förhandlingar med spelare som har utgående kontrakt. Än så länge åtminstone, hoppas det förblir så och att kanske 2 spelare kan få chansen att bli kvar.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Vilka andra klubbar har annonserat vilka som lämnar? Linköping har gjort det på några men vad jag kan minnas har varken Malmö eller Leksand gjort det heller. Vi har åtminstone inte gått ut med, eller ens ryktats, att vi ska förlänga med någon än. Ser det som ett gott tecken.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Lugn nu, att Timrå har så bråttom 🤥 och signar den ena stjärnspelaren efter den andra medan ” Brynäs kan bättre rörelsen” väntar in rätt tillfälle kommer bara att gynna oss. Titta på när transferfönstret stängde senast, vilka var det som tillslut signade Tom. Jo det var vi det🤗
Kommentera