Brynäs IF

715368 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2339730

Sv: A propósito de nada
Ständig: Jag blir bara så jäkla frågande varje gång GM-frågan kommer upp som händer ibland. Vi har Svedman och sen är det Alcen/Grahm, det räcker!

Kollar man Frölunda exempelvis som vi, med handen på hjärtat, måste erkänna är en större klubb än vårt kära Brynäs så är Christian Lechtaler Klubbdirektör/GM.. Som sagt, det räcker definitivt med vad vi har på kansliet. Lägg pengarna på truppen..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jugge: Tanken hade väl i så fall varit: 1 sportchef till herrlaget, 1 sportchef till damlaget, 1 mer erfaren person som jobbar mer övergripande och har ett heltidsgrepp. I synnerhet eftersom Alcén kommer direkt från isen och Erika Gs erfarenhet väl består av några års sportcheferi på amatörnivå.

Men när man hör Erika G beskriva sin roll, så låter det som att hon jobbar mer övergripande och mer med helheten. Dock vetetusan om någon annan har beskrivit hennes roll på det sättet eller om hon någonsin har konkretiserat vad det innebär i praktiken.

Med anledning av ovan tror jag det skulle bli väldigt livat om man anställde en GM nu och det vill man nog undvika. Jag tycker att det verkar som att Erika G har promotats till GM (alternativt gjort sig själv till GM) men behållt sportchefstiteln.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jugge:

Helt rätt. Det är två duktiga tränare på typ 20 motiverade proffs. Det räcker fan. Dessutom finns alla andra runt klubben.

Jag jobbar som idrottslärare och är ensam sådan på 370 elever med varierande motivation. Det går. Bättre med en till riktigt bra spelare.
Kommentera