Brynäs IF

717633 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2340215

Sv: A propósito de nada
Peja: Som föregående skriver så är det förmodligen inte riktigt så det fungerar. Ja, absolut kan man ifrågasätta det. Hur får man erfarenhet? Föds man med det?

Att man inte uttalat det, om hon nu fått den rollen, blir ju konstigt för bara dig, och kanske andra sofftyckare. Är nog inga som helst konstigheter innanför dörrarna på kontoret. De lär ju knappast sköta sitt jobb sämre för att det inte uttalas offentligt. Kanske vill man hålla på det om hon har en prövoperiod? Tycker vi brynäsfans är experter på att alltid vara missnöjda och negativa. Det är då aldrig bra. Ganska trött på det. Hur vore det att faktiskt lita på sin organisation? Ha lite tillit och vara lite optimistisk?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JawKee: Ingen föds med erfarenhet, så vitt jag vet. Och inget seriöst företag tar in oerfarna människor på nyckelpositioner. Tror du att Ericsson letar efter sin nästa VD bland nyexaminerade eller tror du att man måste göra en karriär där man jobbar upp sig stegvis innan man får den typen av uppdrag?

Det är oseriöst och oproffsigt att anställa folk utan kvalifikationer, särskilt till nyckelposter. I Brynäs anställs man tyvärr alldeles för ofta på grund av informella kontakter. Det var också en av slutsatserna som River Jump drog efter att ha djupanlyserat problemen med Brynäs organisation. Så det stämmer inte att det bara är "oinsatta supportrar" som har den åsikten, tvärtom har den mest seriösa analysen som gjorts av Brynäs organisation kommit fram till precis samma sak.
Kommentera