Brynäs IF

714124 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2340499

Sv: A propósito de nada
Tråkigt att Henning verkar lämna. Hoppas bara det sköts snyggt, det förtjänar den mannen!
Kan tänka mig att Lindbäck hade en begäran att få ha Honken som tränare, man ska inte underskatta relationen mellan målvakten och sin målvaktstränare.
Tror dessutom att chansen att få hem Johansson ökat med hjälp av Honken. Som vissa kanske vet så kör Honken sommarträningar med Markan, Lindbäck och Johansson. Vore ett naturligt steg även för Johansson att komma hem med tanke på utgående kontrakt och endast ett harvande i AHL senaste tiden.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Måste säga att det känns riktigt tråkigt att man pissar på Henning på detta sätt. För exakt ett år sedan var Brynäs i total kaos. Vi hade ingen permanent sportchef, ingen huvudcoach, ingen klubbdirektör, och klubben drogs i smutsen pga våldtäktsanklagelser mot spelare. Henning hade redan signat på sitt kontrakt innan kaoset utbröt, men han valde ändå att fullfölja avtalet och stödja klubben i den mån det gick. Han gjorde ett grymt jobb med VV som utvecklades till en av ligans bästa målvakter.

Och nu väljer man att tacka honom på detta sätt. För att ta in en gammal brynäsare in i kompisgänget. Måste säga att detta stinker ruttet, riktigt ruttet. Sen är det ändå ironiskt att man verkar ha hur mycket pengar som helst till att sparka målvaktstränare med. Hur många har vi brutit kontraktet med i förtid nu? Men med spelare har man deklarerat att det är helt otänkbart att bryta kontraktet i förtid. Då måste man hitta en klubb som kan ta över kontraktet först. Finns inte den möjligheten så blir spelaren kvar, oavsett prestation på isen.
Kommentera